četvrtak, 16. rujna 2010.

Nastavak priče koji ste dugo čekali

Potaknuti neviđenim pritiskom javnosti koja je željna novog nastavka napetog trilera o Fufi, Prdonji i napušenom zeki, s radošću vas obavještavamo da isti upravo stiže na vašu omiljenu stranicu.
Kako vidimo da nam se broj posjeta u zadnje tri godine drastično povisio na vrtoglavu brojku 25, od čega su 23 puta posjetitelji bili Riba Caca (kao autor svega napisanoga), Fufi i Prodnja, jednom napušeni zeko, i jednom neki nepoznati čitatelj koji je, bit će, zalutao na ove prostore, shvatili smo da je krajnje vrijeme da se udovolji željama tako velike publike.
Stoga, najdraži naši, znate već proceduru, papir u ruke (s obaveznom rupom u sredini - kako ne bismo zaboravili našu misao vodilju BRAON PRST ZA ZELENU PLANETU), udobno se smjestite i pustite da priroda odradi svoje.

***********************************************************************
Gdje smo ono stali? Aha, tako je, u priču su se upleli neki novi likovi, seljančica Beca te poznati biznismen Jozo koji rašljama traži naftu po okolnim brdima jer mu u rodnom kraju brane, dok ne iskopaju piramide.
I tako se naša vesela četvorka zaputila preko granice. Putuju oni traktorom, vrhunska mašina, potegne i do 23km/h, a napušeni zeko se objesio na auspuh, uživa u oblacima i veselo maše iznerviranim seljacima.
I već kad bi pomislili da će priča imat sretan kraj jer nije teško zaključit da će Jozo zaprosit Becu, a Fufi i Prdonja su ionako likovi iz bajke, eeee, neće moći. Stiže tu još mnoštvo napetih situacija, sve da vas jeza uhvati.
Dakle, stigli oni na Jozinu rodnu grudu, ljubav već u punom cvatu, jer, sve je bilo fino putem. Jozo odmah uvalio priču: „điđi-miđi, dođi mala da ti kupim oriđiđi, nema u mene krize, pod mojim jastukom samo devize…“. A Beca se sve onako smješka, rumeni joj obrazi ko u djeve bajne. Ne zna ona ni tko je Boss ni tko je Armani, pa samo pametno kimne glavom kad Jozo reče da će na svadbu obuć najnovije Bossovo odijelo. Doduše, pomislila je Beca da će mu možda bit malko ledeno jer već ide zima, pa kud će baš bos, al neka mu bude od volje, grijat će njega njegova seljančica čim se zavuku u bračnu postelju.
Al kako dani prolaze, Jozo ne dolazi u njihove odaje. Beco već sve svrbi, stišće ju nervoza, od velikih riječi nema djela. Već se Beca pribojava da je Jozo zaboravio koristit alatku il da s njome nešto ne valja. Da nije bolestan?-zapita se zabrinuto, i odluči pronjuškat po velebnoj palači ne bi li ga pronašla i priupitala za zdravlje.
Al pos'o je pos'o, nema Jozo vremena za potucanje po spavaćoj sobi. Ugovorio s Prdonjom isporuku poveće količine govana pa sad cijeli dan sjedi ispred poljskog wc-a i ko baba sralja ispisuje tikete za svaki Prdonjin brabonjak i Fufin omašan doprinos ugovorenom poslu.
Beci se steškalo, sve da će joj suze poć, gega se po polju, sve ko da će se bacnut u Savu ili koja god već rijeka tamo teče. Kad ju zapazi Fufi.
Vidi Fufi da nešto nije dobro, a seljančica joj omilila, sve onako buckasta, slasna, ko kakvo prasence. I odluči Fufi da joj mora pomoć. Brže bolje sazva ekipu, eto tu i Prdonje i napušenog zeke. Objasni njima Fufi da moraju Beci pod hitno pronać miška jer će Beca eksplodirat od nakupljene energije.
Napušeni zeko samo namignu i eno ga već istrčao na cestu, nasloni se na drvo, izvadi travu, smota, zapali i čeka…čeka…čeka…sve se već magla stvorila od dima, kad najednom začuje se škripa kočnica i hoplaaaa, eto nasred ceste momčina prava, pade s motora koliko je dug i širok. A bilo ga je baš šta i za vidit. Zeko mu dimom zaklonio pogled, a Prdonja brže bolje bacio kamen, i nije mu bilo spasa.
Odvedoše oni njega u Becinu sobu, i opet je osmijeh obasjao njeno lice. Stala Beca driskat i vriskat, sve kreveti popucaše. Momak pravi, nema mu ravna, sve na njemu čvrsto stoji. Jedino ne zna što ga je snašlo pa tu i tamo samo u bradu skreše „Pizda materina“. Slabo se on i Beca razumiju, al pogled sve govori. Nećkanju je brzo došao kraj. Prirasla mu srcu i objema glavama i ne može se više odlijepit od nje. Beca se ozarila, sva procvala od ljubavi. I tu je našoj priči došao kraj. Njih dvoje se uzeli, odselili i čiča miča. Mao sutra je gotova priča.
A što je bilo dalje s ostalim likovima? Eeeeee, strpite se još godinu dvije, pa ćete saznati i to…

Nema komentara: